پشتیبان گیری یکی از بهترین دفاع در برابر هر نوع تهدید امنیتی به سمت سایت شما می باشد. پشتیبان گیری منظم گزینه ای است که هر وبلاگ نویس / وب مستر باید داشته باشد. در گذشته ما به شما نشان دادیم که چگونه میتوان مطالب خود را با BackupBuddy امن نگه داشت و چگونه به صورت دستی میتوان ایجاد پشتیبان گیری از پایگاه داده وردپرس را انجام داد.با این حال، BackupBuddy هزینه و کتابچه راهنمای پشتیبان گیری زمان می برد. ما به شما خواهیم گفت که شما چگونه می توانید پشتیبان گیری سایت وردپرس را به طور کامل به صورت رایگان ایجاد کنید؟ در این مقاله ما ایجاد یک نسخه پشتیبان از سایت وردپرس کامل به صورت رایگان و با BackWPup را نشان می دهیم.
اولین چیزی که شما باید انجام دهید نصب و فعال کردن پلاگین BackWPup است پس از فعال سازی، این افزونه یک صفحه خوش آمد نشان می دهد. آن را نیز به یک آیتم منو BackWPup در مدیریت نوار کناری وردپرس خود را اضافه کنید.
ایجاد پشتیبان گیری با BackWPup
با کلیک بر روی Add New Job یک پشتیبان گیری خودکار برای وب سایت وردپرس خود را آغاز کنید.در زیر زبانه عمومی، ارائه یک نام برای این پشتیبان الزامی است. این نام به صورت داخلی استفاده می شود و به شما کمک خواهد هر نمونه پشتیبان گیری را تشخیص دهید. در بخش وظایف شغلی، نوع وظایف شما می خواهید این را به انجام انتخاب کنید. وظایف موجود عبارتند از پشتیبان گیری از پایگاه ، فایل پشتیبان، صادرات XML وردپرس، لیست پلاگین های نصب شده، بهینه سازی جداول پایگاه داده و بررسی جداول پایگاه داده. اگر شما فقط می خواهید نسخه پشتیبان از وب سایت خود ایجاد کنید و شما می توانید تمام گزینه به جز بهینه سازی را انتخاب کنید.
در قسمت پایین پشتیبان گیری بخش ایجاد فایل، یک نوع آرشیو را انتخاب نمایید. گزینه پیش فرض پسوند tar.gz، با این حال شما می توانید فایل فشرده اگر شما می خواهید را انتخاب نمایید. در زیر این کار، شما بخش مقصد کار را میتوانید ببینید. این جایی است که پشتیبان گیری شما ذخیره خواهد شد. BackWPup گزینه های متعدد برای ذخیره فایل های پشتیبان را برای شما فراهم می کند. فایل پشتیبان را میتوانید بر روی سرور خود ذخیره کنید.
برنامه ریزی پشتیبان گیری خودکار در وردپرس با استفاده از BackWPup
در برگه برنامه کلیک کنید و انتخاب کنید که به چه صورت از سایت وردپرس خود کیخواهید پشتیبان تهیه کنید. شما می توانید آن را به صورت ماهانه، هفتگی، و یا روزانه با انتخاب گزینه وردپرس cron را انتخاب کنید. متناوبا، شما می توانید انتخاب کنید به صورت دستی اجرا کار، به طوری که شما می توانید بر روی تقاضا پشتیبان گیری از سایت خود ایجاد کنید.
از چه چیزی پشتیبان گیری کنیم؟
بر روی تب DB پشتیبان گیریا کلیک کنید وبر روی گزینه هایی که میخواهید در جدول باشند کلیک کنید حذف یک سری گزینه ها باعث میشود پشتیبان گیری زودتر انجام شود.
در زیر زبانه فایل های شما می توانید پوشه ها و فایل هایی را که میخواهید را انتخاب کنید ما توصیه می کنیم که شما انجام پشتیبان گیری فایل های هسته وردپرس را انجام دهید
ذخیره پشتیبان گیری وردپرس در Dropbox
به آنچه شما به عنوان مقصد برای پشتیبان گیری خود را انتخاب میکنید توجه کنید.در این آموزش ما به شما نشان میدهیم که چگونه به طور خودکار پشتیبان گیری وردپرس را ایجاد کنیدو در فایل Dropbox آپلود کنید به استفاده از پلاگین BackupWP. بنابراین در زبانه Dropbox کلیک کنید و سپس بر روی Reauthenticate کلیک کنید.
در Dropbox از شما خواسته خواهد شد که نام کاربری و رمز عبور خود را ارائه دهید. پس از ورود به سیستم، Dropbox به برای اجازه شما برای اعطای دسترسی BackWPup به حساب Dropbox خود را بپرسید.
ایجاد چند پشتیبان با استفاده BackWPup
شما می توانید چند پشتیبان گیری های متعدد با استفاده از BackWPup ایجاد کنید. برای مثال، شما می توانید یک کار برنامه ریزی شده ایجاد شده به اجرا در به صورت روزانه یا هفتگی به پایگاه داده پشتیبان گیری وردپرس خود را و کار دیگری را به اجرا دستی برای پشتیبان گیری از فایل های وردپرس خود ایجاد کنید. شما می توانید تمام پشتیبان ها را در صفحه BackWPup مشاهده کنید. شما می توانید هر یک از مشاغل پشتیبان گیری را با کلیک کردن بر روی Run اجرا کنید.
اجرا یک پشتیبان
هنگامی که شما یک کار پشتیبان را انجام دادید با کلیک بر روی لینک اجرا ، BackWPup پیشرفت پشتیبان گیری نشان می دهد. با کلیک بر روی ورود به سیستم نمایش کار، شما می توانید ببینید که چه چیزی در جریان است. اگر به هر دلیلی کار تهیه نسخه پشتیبان از کار بیافتد، پس از آن این ورود نیز به این دلیل نمایش داده خواهد شد. شما همچنین می توانید در طول پیشرفت یک کار با کلیک بر روی دکمه انصراف کار را رها کنید.
امیدواریم این مقاله به شما در ایجاد پشتیبان از سایت وردپرس کمک کرده باشد.برای مشاهده مقالات بیشتر درباره ی طراحی قالب وردپرس به http://www.on5.ir مراجعه نمایید.
آنفایو مرجع مقالات تخصصی طراحی قالب وردپرس